Vergaderen of private dining met Haagsche allure!

Bij cafe restaurant de Eeuwige Jachtvelden heeft u nu ook de beschikking over de karakteristieke Haagsche Heerenkamer met privé ingang.

de Haagsche Heerenkamer

Hier kunt u in alle rust met 20 tot 60 gasten vergaderen, lunchen of dineren. Midden in de Haagsche binnenstad aan Plein 14, biedt de Haagsche Heerenkamer tegenover het Binnenhof een prachtig uitzicht over de terrassen en de Tweede Kamer. De lichte ruimte met twee grote tafels is uitgerust met 20 luxe lederen stoelen. Samen met de witte moderne kroonluchters en de oude Haagsche stadsfoto's aan de muur biedt deze locatie de perfecte ambiance voor een exclusieve lunch, diner, bedrijfstraining of vergadering van een select gezelschap.U kunt gebruik maken van diverse faciliteiten en een optimale service in een sfeervolle ruimte met volop daglicht.

Haagsche heerenkamer3

Naast de pantry die vooraf op uw verzoek door het team van de Eeuwige Jachtvelden kan worden bevoorraad, is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de servicebel waarbij direct een van onze medewerkers tot uw beschikking staat. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes ingeregend is, van vergadering, lunch tot diner (zakelijk of privé) op deze locatie wordt het een echte belevenis.

Een vergaderarrangement op maat, met extra faciliteiten als een beamer en/of flip-over al dan niet in combinatie met een eenvoudig, dan wel uitgebreid lunch of dinerarrangement? Het is bij de Eeuwige Jachtvelden allemaal mogelijk.

de Haagsche Heerenkamer

De Haagsche Heerenkamer is te huur voor een dag of avond. Het is ook mogelijk te reserveren voor een zakelijke of informele borrel voor maximaal 60 gasten.

Op steenworp afstand van deze locatie is volop parkeergelegenheid in de pleingarage. Bovendien is het centraal station op loopafstand.

Voor meer informatie of een directe reservering kunt u contact met ons opnemen.

Haagsche heerenkamer4

Language switch

Contactgegevens

Plein 14
25 11 CR Den Haag

Tel 070 - 30 20 931

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bent van harte welkom bij Café Restaurant De Eeuwige Jachtvelden!

zondag t/m donderdag:
9:00 tot 01:00 uur

vrijdag en zaterdag:
9:00 tot 01:30 uur

Privacy Verklaring

iens - reserveren

Tripadvisor - Uw mening telt